Features:
>Efficient AK4452 DAC chip.
>Full MQA decoding support.
>All-new XMOS XU316 3rd gen USB receiver.
>THX AA 28x2 amplifier chips.
>Three Headphone output ports: 2.5mm, 4.4mm, and 3.5mm.
>Powerful and clean output.
>Dual power supply design.
>Precise Volume control with ADC volume adjustment.
>Colourful RGB indicator light.
>All-new strapping kit.
>Dual gain level.
>Bass boost option.

Technical Specifications:
>DAC: AK4452.
>Headphone amplifier chip: THX AA 28x2.
>USB Decoding support: 32-Bit/384kHz PCM, DSD256 natively, MQA.
>Battery: 1800mAh.
>Output Power: Up to 160mW(32Ω, SE), up to 370mW(32Ω, Bal).
>Dimensions: 105mmx59mmx12.5mm.
>Weight: Approx 110grams.

For the people who love MQA, FiiO has come up with a brand new MQA variant for its famous Q3 USB DAC/AMP. With an all-new XMOS XU316 USB processor, the latest Q3 brings full MQA decoding to the palm of the users. The compact Q3 packs a punch with its high-performance AK4452 DAC and THX AA-28 amplifier chips. Similar to the original Q3, the latest Q3 MQA houses three headphone output ports featuring a single-ended 3.5mm, and two balanced(4.4mm, 2.5mm) ports supporting most IEMs straight out of the box.

Enjoy True Studio Quality Sound With Full MQA Decoding:
MQA, Master Quality Authenticated has become the new forefront of audio formats. The latest FiiO Q3 MQA is specially designed to support MQA audio signals, unfolding them and bringing a pure studio-quality experience for the users. Enjoy Tidal or offline store Master Quality files with being fully decoded with the latest FiiO Q3 MQA.

Latest-Generation USB Processor Chip:
FiiO Q3 MQA brings potent high-resolution audio signal decoding capabilities with the brand new XMOS XU316 16-core USB processor chip. Not only MQA, the XU316 also enables Q3 MQA to decode high-resolution 32-Bit/384kHz PCM and native DSD256 signals bringing true high-resolution audio decoder to your pocket.

Crisp Audio Signal Decoding With Trusted AKM DAC Chip:
FiiO has equipped the latest Q3 with its trusted AK4452 DAC chipset. It delivers quality performance with exceptional clarity and resolution in the output signal. The DAC enables the Q3 MQA to achieve ultra-low THD+N harmonic distortion and high SNR(Signal-to-Noise) ratio assuring a clean output for the listeners.

Drive Your Demanding IEMs with Powerful THX Amplification:
Similar to the original Q3 released last year, the brand-new Q3 MQA is equipped with the trusted THX AA28*2 amplification chips. They deliver quality performance with immensely clean and powerful signal amplification. The Q3 MQA has got an output power rating of up to 370mW @ 32Ω of load. Even with the single-ended 3.5mm headphone output, you get about 160mW of clean output power.

Supports Different Termination With Three Headphone Output Ports:
FiiO Q3 MQA supports both single-ended as well as balanced connections. It houses 3.5mm single-ended, 2.5mm balanced, and 4.4mm balanced headphone output ports giving the users full freedom of choosing their preferred type of termination.

Extended Battery Life With Dual Battery Design:
FiiO Q3 MQA supports dual battery modes. You can use it both as a portable as well as a static desktop device kept on a table. The Q3 MQA provides a superb battery life of up to 23 hours on Aux input and up to 12 hours on the USB input mode. Q3 MQA has UAC 1.0 mode support that enables the users to use the DAC with devices such as Nintendo Switch and more.

Đang cập nhật

Q3 mà tôi mang đến chia sẻ hôm nay là một sản phẩm thuộc dòng sản phẩm bổ trợ. Dưới góc nhìn của tôi thì chiếc dac/amp Q3 này là một giải pháp cho các bạn vừa vào chơi.

Tổng Quan :
Ngoại hình tổng thể thừa hưởng từ đàn anh Fiio Q1 Mark II nhưng được nâng cấp thêm mạch chuẩn balance và hãng trang bị hẳn cho Q3 tận 2 cổng Balance 4.4mm và 2.5mm cho thấy được Fiio đang muốn mang đến cho những người mới chơi "hương vị âm thanh tầm cao" với một mức giá dễ chịu. 

Âm Thanh :
Sự kết hợp giữa THX AAA28 amp + AK4462 càng làm cho sản phẩm này trở nên huyền bí. XMOS XUF208 cho phép Q3 giải mã hầu hết tất cả các bản nhạc tiêu chuẩn cao. Thiết bị âm thanh tiêu chuẩn cao lại rẻ như vậy, đó là điều mà FiiO dám chơi trong ngành âm thanh. 

Âm thanh của Q3 rất sạch, trong trẻo và tự nhiên hơn so với những mẫu dac/amp cùng phân khúc này. Đây là một âm thanh tự nhiên hơn được thay thế bởi "khẩu vị kỹ thuật số" trên điện thoại di động. Ngày nay, nhiều người dùng cảm thấy âm thanh của điện thoại di động nghe rất nịnh tai, thực tế đây chính là kết quả của việc điều chỉnh âm thanh. Ngoài ra, hiện nay âm nhạc đại chúng dần trở thành xu hướng chủ đạo với tiết tấu, loại âm thanh khô lạnh này có thể bắt tai, làm cho người ta sảng khoái. Tuy nhiên, FiiO Q3 là một amp trung tính hơn và ấm hơn.


Kết Nối : 
Q3 chủ yếu dựa vào đầu vào kỹ thuật số. Cáp Type-C được cung cấp có thể được kết nối với điện thoại di động, iPad, máy tính và các thiết bị khác hỗ trợ đầu ra kỹ thuật số USB. Ngoài ra còn có một cáp có thể chuyển sang iPhone. Q3 trang bị chip được Apple ủy quyền nên bạn không cần phải lo về độ ổn định. 


 
Tổng Kết : 
Q3 được đặt giữa Q5S và Q1mark II Do thiết kế thay thế mô-đun amp bị hủy bỏ nên ngôn ngữ thiết kế về ngoại hình giống với ngôn ngữ thiết kế của FiiO thế hệ mới hơn. Tương tự như Q1, toàn bộ thiết bị giống như một bộ khuếch đại giải mã nhỏ cho các thiết bị di động như điện thoại di động. Những gì chúng tôi cảm nhận được từ Q3 là nhỏ và tinh tế nhưng cũng đủ công suất để đẩy ra chất âm của con IEM yêu quý của bạn. Tựu chung lại thì Q3 là một sản phẩm dac/amp đáng để trải nghiểm bởi p/p của nó đem lại quá tốt rất phù hợp cho những bạn dấn thân vào con đường âm thanh. 

Nếu bạn quan tâm sản phẩm thì có thể tham khảo tại đây : https://taingheviet.com/fiio-q3-pr8904.html